Roommate Osuška pro miminko s kapucí z organické bavlny Koala

Roommate Osuška pro miminko s kapucí z organické bavlny Koala

Zařazení: Osušky, žínky, mycí houby
Výrobce: Roommate
Kód: RM1004869
EAN: 5713137004869
Záruka: 2 roky

Expedice: momentálně vyprodáno

799,- Kč včetně DPH

Osuška miminko s kapucí bude vaším pomocníkem během koupání a vaničkování miminka. Je vyrobená z měkoučké a neskutečně hebké 100% organické froté bavlny. Vhodná pro citlivou pokožku miminek od narození. Rozměr 75×75 cm.

Měkoučká, hebká a příjemná osuška s kapucí pro miminko je vyrobená ze 100% organické bavlny s froté úpravou. Má roztomilou výšivku zvířátka, kterou si každé dítko hned oblíbí.

Osuška velmi dobře saje, takže po koupání miminko rychle osušíte a díky praktické kapuci se nebudete muset bát, že miminko nastydne od hlavičky. Zejména v prvních týdnech miminka je důležité udržet hlavičku miminka v teple a s touto osuškou to půjde snadno.

Dětský ručník využijete pro miminko během koupání, vaničkování, na plavání kojenců, stejně jako pro starší děti v létě na pláži, u bazénu nebo při domácích vodních hrátkách.

Základní informace pro vás:

  • Vyrobeno ze 100% froté organické bavlny s GOTS certifikací.
  • Splňuje certifikaci CERES- 0295
  • Vhodné pro děti od narození 0+

Rozměry:

75×75 cm

Udržitelnost a výroba

Bavlna použitá v textilních výrobcích Roommate je 100% organická a pěstovaná bez použití chemikálií. Všechny textilní výrobky značky Roommate jsou vyráběny v továrnách certifikovaných GOTS, což je zárukou ekologicky a společensky odpovědné výroby.

Údržba:

Perte při 30°C a nechte volně uschnout. Perte s podobnými barvami.

Dotaz k produktu Roommate Osuška pro miminko s kapucí z organické bavlny Koala