Kočárek Venicci Claro Forest + autosedačka Venicci Engo

Kočárek Venicci Claro Forest + autosedačka Venicci Engo skladem novinka

Zařazení: Kočárky kombinované
Výrobce: Venicci
Záruka: 2 roky

Expedice: ihned k odběru

20 780,- Kč včetně DPH

Claro je kočárek pro maminky, které se chtějí v ruchu města pohybovat s lehkostí. Přesvědčte se, jak hbitý a obratný může kočárek být. Poznejte nový rozměr cestování.

Popis produktu

Pohybujte se v ulicích města s lehkostí a stylem

Claro je kočárek navržený s ohledem na chůzi po městě. Nemusíte se obávat povrchu ani překonávání úzkých uliček – jeho největší předností je obratnost a lehkost.

Snadno ho také sbalíte na cesty nebo složíte. Tyto a mnoho dalších prvků jsme zdokonalili do nejmenších detailů, abychom vám dali jistotu, že vás na cestě nic nezklame. Takže se můžete soustředit na to, na čem opravdu záleží – na vytváření krásných vzpomínek.

S Claro město patří vám

Při jeho navrhování jsme mysleli nejen na volnost cestování, ale také na druhou část každé procházky. Skládání kočárku, jeho ukládání do kufru, přenášení a dokonce i nošení do schodů.

U modelu Claro je to snadné, mimo jiné díky lehkému materiálu EPP, ze kterého jsme vyrobili dno nosítka. Nejenže váží velmi málo, ale také neabsorbuje vodu a je odolný vůči slunečnímu záření a vysokým teplotám.

Inovace pro pohodlí

V modelu Claro jsme se postarali o všechny prvky, které každý náročný rodič hledá. Kočárek má paměťová tlačítka, která umožňují skládat a rozkládat korbičku jednou rukou. Tato funkce je ideální, když jste se svým malým dítětem venku ve městě. Díky kompaktním rozměrům je kočárek ideálním společníkem na delší cesty a rychlé skládání rodičům ještě více usnadňuje život.

Ve společnosti Venicci musí jít estetika ruku v ruce s pohodlím a bezpečností. Proto je tkanina modelu Claro opatřena filtrem UPF 50, takže vaše dítě je chráněno před škodlivým UV zářením.

Stanovuje nové standardy pro městskou dopravu

Nechte své děťátko volně se kochat světem při společných procházkách. V každé fázi života to může dělat bezpečně, v kočárku – zabalené a šťastné. Hluboká korba mu umožní dívat se do dálky skrze panoramatickou ventilaci v korbě, která mu umožní prozkoumávat svět klidně na bříšku, protože vaše dítě je stále zvědavější na své okolí.

Součástí kočárku je také odvětrávaná sportovní sedačka. To vám poskytne především cestovní komfort, když počasí venku vybízí k dlouhým cestám. Vaše dítě může volně dýchat i při vysokých teplotách.

Bezstarostná procházka s Claro
Model Claro má malá, hbitá gelová kolečka, která zaručují velkou odolnost a dobré odpružení. Důraz na detail, krásné ozdoby a jemný vzor vyražený uvnitř korbičky znamenají, že s tímto kočárkem vyrazíte do města s hrdostí. U kočárku Claro však nejde jen o estetický design, ale především o konstrukci, která zajistí bezpečnost vám i vašemu děťátku při každé procházce. Postarali jsme se o vše, včetně odrazek ve sportovní sedačce a korbičce, abychom vám zaručili klidné vycházky a příjemné vzpomínky.

Společně lépe

Procházky jsou především o radosti ze společně stráveného času. Víme, že společně je to vždycky lepší, a proto k vám Claro přichází také s kompletní, ucelenou sadou.

Součástí je návlek na nohy – fusak, který udrží vaše děťátko v teple po celou dobu. Kromě toho pro vás máme přebalovací podložku, pláštěnku a také praktickou tašku. Nezbytný doplněk při procházkách – každý rodič ví, že do tašky pro batole by se měl vejít téměř celý jeho svět. Přesně tak je tomu i v tomto případě.

Co najdete v sadě?

Rám Claro

Stačí jeden pohyb, abyste snadno složili rám kočárku a mohli jej volně přenášet, aniž byste pocítili jeho váhu. Víme, že lehkost je vlastnost kočárku, kterou hledají nejen rodiny, které denně používají schody. Je to výhoda pro každou maminku, která, jak už to ve městě bývá, dělá spoustu věcí najednou. S kočárkem Claro to můžete dělat bez stresu. Kočárek složíte během několika vteřin a pak si ho přehodíte přes rameno díky speciálnímu popruhu, který jsme k tomuto modelu přidali pro vaše pohodlí. Ačkoli je rám kočárku Claro lehký, hliníková konstrukce má velkou pevnost. Ano, jedná se o kočárek, který bude s vaším dítětem po mnoho let.

Hluboká korba Claro

Dobrodružství vašeho děťátka na procházce začíná hned od hluboké korbičky. Proto jsme vynaložili velké úsilí, abychom zajistili, že se v ní vyspí stejně dobře a bezpečně jako ve své vlastní postýlce. Staráme se nejen o záda malého cestovatele, ale také o jeho pohodlí – bez ohledu na počasí. Tkanina použitá na lemování korbičky Claro je nepromokavá a potažená vrstvou UPF 50, která chrání před škodlivým zářením. Takže vy i vaše děťátko můžete vyrazit do města v dešti i za slunečných dnů. Také díky panoramatickému větrání, které zajišťuje volný pohyb vzduchu a umožňuje vašemu děťátku vidět svět v celé jeho kráse. Jistě vás také potěší, že nánožník je velmi lehkou součástí kočárku. To vše díky materiálu EPP, který jsme použili na spodní stranu. Tento materiál je také odolný vůči UV záření a vysokým teplotám. Navíc neabsorbuje vodu, což je velmi důležité při procházkách v dešti.

Sportovní sedačka pro kočárek Claro

S Claro jsme se postarali o pohodlí vašeho děťátka, aniž bychom zapomněli na vás. Sportovní sedačku můžete nasadit v obou směrech a společně s kočárkem celý kočárek složit několika pohyby jedné ruky. Můžete také snadno nastavit sklon opěradla, aby byla jízda pro vašeho malého cestovatele co nejpohodlnější. A co bezpečnost? Odnímatelné bezpečnostní madlo lze snadno nasadit i sundat, aby vaše procházky vždy proběhly hladce. Váš poklad může kočárek používat opravdu dlouho – i když dosáhne 22 kilogramů!

Kryt nohou pro kočárek Claro

Každé počasí je vhodné pro procházky – i ty trochu náročnější. Pokud však máte správné doplňky, zima a studený vítr vás nevyděsí. Proto jsme ke kočárku Claro přibalili fusak, který vaše děťátko ochrání před chladem a dokonce i deštěm. To vše díky nepromokavým vlastnostem materiálu, který jsme použili.

Taška Claro

Stylový doplněk ke kočárku, ale zároveň nezbytný každodenní atribut. Taška Claro překvapí svou kapacitou a designem. Z vnější strany má dvě kapsy. Samotný vnitřek je skvěle rozvržen, takže ještě lépe uloží všechny vaše nezbytnosti.

Pláštěnka Claro

Pokud vás během procházky překvapí déšť, nemusíte spěchat domů, aby se vaše dítě cítilo pohodlně. Jednoduše sáhněte po pláštěnce, kterou najdete v sadě kočárku Claro. Zcela zakryje kočárek a ochrání vaše dítě před deštěm nebo sněhem. Odvětrávání umožňuje volnou cirkulaci vzduchu v korbičce nebo ve sportovní sedačce okénko se zipem v přední části, vám umožní rychle se dostat k vašemu dítěti. Například abyste mu mohli dát hračku nebo svačinu.

Autosedačka Engo – autosedačku, na kterou se můžete spolehnout
Engo je určeno pro kojence od 40 do 87 centimetrů. Jeho pevná a promyšlená konstrukce zajišťuje spolehlivost a odolnost. Nejkvalitnější použité materiály dělají Engo bezpečnou volbou.

Autosedačka prošla nejpřísnějším testem ECE R129 – iSize. Navíc je homologován v Nizozemsku. Díky této certifikaci máme jistotu, že do vašich rukou dodáváme bezpečnou autosedačku. Jeho instalace pro vás bude snadná, protože je určen k montáži na základnu Isofix, kterou můžete zakoupit samostatně.

Adaptér na autosedačku

pomocí adaptéru nasadíte na konstrukci kočárku autosedačku.

Hluboká korba
D: 99CM | Š: 58CM | V: 114CM
Hmotnost (s rámem): 10.7KG
Vhodné pro: 0 – 9KG

Sportovní sedačka
D: 95CM | Š: 58CM | V: 110CM
Hmotnost (s rámem): 10.4KG
Vhodné pro: 0 – 22KG

Rám
D: 63CM | Š: 58CM | V: 37CM
Hmotnost (rám s koly): 6.9KG
Hmotnost (rám bez kol): 4.8KG

Dotaz k produktu Kočárek Venicci Claro Forest + autosedačka Venicci Engo