Kočárek Tutis Viva5+ 2v1 Sage 039

Kočárek Tutis Viva5+ 2v1 Sage 039 novinka

Zařazení: Kočárky kombinované
Výrobce: Tutis
Záruka: 2 roky

Expedice: do 10 dnů

20 990,- Kč včetně DPH

EXKLUZIVNÍ SPOLEČENEK PRO POHODLNÝ ZÁŽITEK
Představujeme Tutis Viva 5+, kočárek nabitý úžasnými funkcemi! S matrací Thermocot a Memory udržuje vaše dítě v pohodlí. Jeho všestranná kola usnadňují manévrování a dvojité tlumení zajišťují bezpečnost. Navíc chrání vaše dítě před třesením hlavy a chrání před potenciálním poškozením mozku. Vyrobeno z luxusních látek, je na dotek super plyšové. Užijte si klid a luxus v jednom s Tutis Viva 5+

KOLA TUTIS ALL-ROADTM TECHNOLOGY
Nová kola Tutis All-Road™ Technology, navržená naším vlastním týmem inženýrů, jsou perfektní pro zdolávání terénních a lesních cest a zároveň zajišťují pohodlí pro všechny zúčastněné.

Inovativní tvar s vyraženou linií výrazně zvyšuje mobilitu, takže je výjimečně snadné manévrování s kočárkem. Měkký a odolný materiál kol byl vybrán tak, aby zajistil bezchybný výkon ve všech ročních obdobích a za všech povětrnostních podmínek.

PRVNÍ V NAŠÍ RODINĚ S PAMĚŤOVOU MATRACÍ

Seznamte se s TUTIS Viva 5+ – průkopníkem v rodině TUTIS s paměťovou matrací! Tato převratná technologie pohlcuje všechny ty záludné vibrace a zajišťuje, že vaše dítě odpočívá jako ve snu. Nejen, že poskytuje maximální pohodlí, ale také chrání před nesprávným držením těla, které by mohlo ovlivnit vývoj páteře. S Viva 5+ je spánek vašeho dítěte nejen útulný, ale také podpůrný a připravuje půdu pro zdravý růst a klidné noci.

ULTRALEHKÁ A TEPELNÁ KOLÍBKA
Představujeme THERMO-COT™ – unikátní směs polyetylenových materiálů vytvořených výhradně pro kolébky TUTIS. Slibuje pozoruhodnou lehkost a pevnost a zajišťuje vašemu dítěti pohodlí a bezpečí. S využitím tkanin, kterým důvěřuje průmysl přileb, vytváří kolem vašeho dítěte robustní štít, který zajišťuje maximální ochranu. Navíc reguluje mikroklima uvnitř korbičky a udržuje vaše dítě útulné a pohodlné bez ohledu na počasí. S THERMO-COT™ vaše dítě cestuje v dokonalé kombinaci bezpečnosti, síly a pohodlí.

KOMPAKTNÍ SKLÁDACÍ RÁM
Vyzkoušejte obnovený lehký rám ALUMINIUM 6061 VIVA5+, navržený pro snadné skládání. Díky rychlému a jednoduchému složení se tento kočárek stane kompaktním a vejde se pohodlně do kufru nebo úložného prostoru doma. Ať už jste na cestách nebo se usadíte, VIVA5+ zajistí pohodlí na každém kroku. Dejte sbohem objemným kočárkům a přivítejte bezproblémovou mobilitu s VIVA5+!

PROSTORNÁ SEDADLA
Objevte sedací jednotku Tutis Viva 5+ – pečlivě zpracovanou s precizním šitím, optimalizovanou k dokonalosti. Jeho protihluková kapuce se zcela stáhne dolů a ukryje vaše dítě do klidného útočiště pro blažené cesty. A co víc, jeho inovativní design umožňuje skládání z obou stran spolu se sedací částí , což je převratná funkce jedinečná pro Tutis. Zažijte nesrovnatelný komfort a pohodlí na cestách se svým malým v Tutis Viva 5+.

FUNKČNOST
Brzdy One Click™
Brzdy One Click™ byly vytvořeny pro jednoduchou a okamžitou aktivaci, čímž zajišťují nejvyšší bezpečnost. Kolečka RealGel™ jsou naplněna speciálním gelem, který prodlužuje životnost a zajišťuje, že není potřeba žádná další údržba kol.

Větrání kabiny a kočárkového modulu
Snadno odnímatelná hlavní kapota odhaluje jedinečnou strukturu sekundární kapoty s panoramatickým oknem, které zajišťuje největší možnou ventilaci. Kapuce kolébky a sedačky jsou potaženy exkluzivním kvalitním polyesterem, který je odolný vůči větru, dešti a sněhu a rychle odpařuje vlhkost, která se uvnitř hromadí.

Nastavitelná opěrka hlavy korbičky
Nastavitelná korbička podpírá hlavičku vašeho dítěte na cestách.

Nastavení modulu pro procházky po nebo proti směru jízdy
Oboustranná sedačka znamená, ať už je vaše dítě bez ohledu na věk, můžete si vybrat směr sedačky, který bude vyhovovat vám oběma. Když je vaše ratolest čelem k rodičům, vaše děťátko se na vás může dívat, když je v kočárku, takže si můžete povídat tváří v tvář. Zatímco světová konfrontace přidává stimulaci ze všeho, co se tam děje.

Výškově nastavitelná rukojeť z ekokůže
Řídítka, která lze nastavit do různých výšek, usnadňují a zpříjemňují tlačení dětského kočárku.

Tlumení nárazu
Kočárek s tlumiči poskytuje nejhladší jízdu pro vašeho nejvzácnějšího cestujícího.

Nastavitelný rám tlumící nárazy
Kočárek s nastavitelným rámem tlumícím nárazy, který vám umožní přizpůsobit odpružení kočárku povrchu, po kterém chodíte.

Dotaz k produktu Kočárek Tutis Viva5+ 2v1 Sage 039