Kočárek MAST M.5x + hluboký díl Koala 2024

Kočárek MAST M.5x + hluboký díl Koala 2024

Kombinovaný kočárek M.5x (sportovní kočárek + korba) 

Zařazení: Kočárky kombinované
Výrobce: MAST Swiss Design
Kód: MA-M5X-KOA
EAN: 7631129014970
Záruka: 2 roky

Expedice: 2-3 pracovní dny

21 999,- Kč včetně DPH

Kombinovaný kočárek M.5× (sportovní kočárek + korba) 
Dobré věci vyžadují čas…
Kočárek M.5× je novým členem rodiny MAST, který svým designem i funkcemi splní všechna vaše očekávání.
Součástí jeho balení je hluboký díl, reverzní sedací část a velkorysá pláštěnka na kočárek a hluboký díl, která dokonale ochrání před deštěm i nákupní koš pod sedací částí.
Kočárek M.5× lze kompaktně složit na plocho i se sedací částí nasazenou na rámu v obou směrech a po složení zůstane samostatně stát.

Reverzní sedací část kočárku M.5× vám dává svobodu volby směru jízdy a vaše děťátko tak může být usazeno čelem k rodičům nebo naopak s výhledem do okolí. Sedací část M.5× dále dítěti poskytne maximální prostor a pohodlí a po vyjmutí polstrované podložky ze zádové opěrky díky síťovanému panelu nabídne dokonalé odvětrávání v horkých letních dnech.

Hluboký díl M.5× zahrnuje velmi pohodlnou a prodyšnou matraci. Celý hluboký díl je velmi dobře odvětraný a zajišťuje tak optimální cirkulaci vzduchu, čímž je zaručený klidný a bezpečný spánek vašeho miminka. Dále můžete podle potřeby otevřít ventilační otvor pod základnou, na stříšce nebo v čelní části hlubokého dílu. Integrovaná síťka s ochranou proti UV záření poskytuje dodatečnou ochranu před škodlivými slunečními paprsky. Hluboký díl můžete snadno nasadit na podvozek kočárku pomocí adaptérů, které jsou součástí balení, a stisknutím uvolňovacích tlačítek opět odejmout.

VLASTNOSTI A FUNKCE

Sedací část

Reverzní sedací část kočárku M.5× vám dává svobodu volby směru jízdy a vaše děťátko tak může být usazeno čelem k rodičům nebo naopak s výhledem do okolí. Můžete ji nastavit do 3 pozic sklonu, přičemž nejvyšší poloha umožňuje dítěti sedět vzpřímeně.

Rozšiřitelná stříška

Dlouhá stříška kočárku M.5× má čtyři polohy otevření a zajišťuje ochranu před UV zářením 50+, kterou vaše dítě potřebuje.

Nastavitelná opěrka nohou

Opěrku nohou kočárku M.5× lze nastavit do čtyř různých poloh.

Nastavitelné bezpečnostní popruhy a odnímatelné madlo

Nastavitelné pětibodové bezpečnostní popruhy bez nutnosti opětovného navlékání umožňují okamžité nastavení do ideální polohy pro vaše dítě.

Dokonalý výhled

Hluboký díl je velmi dobře odvětraný a zajišťuje tak optimální cirkulaci vzduchu. Podle potřeby dále můžete otevřít ventilační otvor pod základnou, na stříšce nebo v čelní části hlubokého dílu.

Velký koš

Kočárek M.5× má opravdu velký a pohodlný nákupní koš s nosností až 5 kg. Mimořádně prostorný úložný prostor vám zajistí, že budete mít všechny potřebné věci pro dítě vždy po ruce.

Snadné skládání

Kočárek M.5× lze snadno a bez námahy složit a rozložit bez ohledu na pozici směru sedací části na rámu.

Stříška

Díky možnosti nastavení stříšky do několika poloh své děťátko lépe ochráníte před ostrými slunečními paprsky nebo špatným počasím.

Textilie

Naše vysoce kvalitní textilie jsou odolné a snadno se čistí. Rukojeť a madlo jsou vyrobeny z ekologické kůže.

Rám a kola

Lehký rám je vyrobený z hliníku a díky odpružení všech kol kočárek M.5× zajišťuje optimální jízdu. M.5× splňuje normu EN 1888–1.

Maximální nosnost sedací části je až 22 kg.

SPECIFIKACE

Rozměry:

  • Výška: 112 cm
  • Délka: 105 cm
  • Šířka: 59 cm

Průměr kol:

  • Přední kola: 20,5 cm
  • Zadní kola: 28 cm

Rozměry kočárku ve složeném stavu (bez madla)

  • Výška: 78 cm
  • Hloubka: 34 cm
  • Šířka: 59 cm

Hmotnost: 12 kg

Dotaz k produktu Kočárek MAST M.5x + hluboký díl Koala 2024