Kočárek MAST M.2x Granite

Kočárek MAST M.2x Granite

Zařazení: Kočárky sportovní
Výrobce: MAST Swiss Design
Kód: MA-M2X205
EAN: 7631089013358
Záruka: 2 roky

Expedice: momentálně vyprodáno

8 379,- Kč včetně DPH

Kočárek M.2×
Plnohodnotné a kompaktní provedení Kočárek M.2× kombinuje všechny funkce klasického sporťáku s pohodlím lehkého kočárku.
Ve vašem každodenním životě představuje ideální a kompaktní řešení pro rychlé přesuny po městě.
Ve volném čase můžete využít jeho optimální odpružení a vyrazit na vzrušující procházku do přírody nebo na rodinný výlet.

VLASTNOSTI A FUNKCE

Pohodlná sedací část a nastavitelná opěrka nohou

Dobře polstrovaná sedací část má snadno polohovatelnou opěrku zad a opěrku nohou, kterou lze nastavit do dvou poloh. Zádovou opěrku můžete nastavit do tří různých poloh pouze jednou rukou. Poloha sezení je zcela vertikální, aby mělo vaše dítě volnost pohybu.

Celoplošná kola

Větší přední kola lze zaaretovat tak, aby poskytovala maximální ovladatelnost kočárku při cestování po terénních stezkách. Celoplošná kola lze odejmout, čímž se kočárek M.2× ve složeném stavu změní na kompaktní kočárek, který snadno uložíte jako příruční zavazadlo.

Plynule nastavitelné bezpečnostní popruhy a odnímatelné madlo

Díky nastavitelným pětibodovým bezpečnostním popruhům bez opětovného navlékání můžete u kočárku M.2× snadno nastavit popruhy a zajistit tak své dítě v kočárku. Po odejmutí madla sedací části na kočárek nasadíte buď hluboký díl M.2×, nebo specifické adaptéry k uchycení dětské autosedačky.

Velký a prostorný úložný koš

Kočárek M.2× je vybavený nákupním košíkem s nosností až 5 kg. Je snadno přístupný, abyste měli ihned k dispozici vše potřebné pro své děťátko.

Skládání a rozkládání jednou rukou

Kočárek M.2× disponuje mechanismem umožňujícím skládání a rozkládání kočárku pouze jednou rukou. Ve složeném stavu navíc samostatně stojí na podlaze.

Stříška a ventilační průhledy

Velkou stříšku kočárku M.2× lze pomocí dvou zipů dále prodloužit a vytvořit tak bezpečné místo pro vaše dítě. Prodyšnost a proudění vzduchu je vždy zajištěno otevřením průhledů umístěných v horní části stříšky a v opěrce zad.

Textilie

Naše vysoce kvalitní textilie jsou odolné a snadno se čistí.

Rám a kola

Lehký rám je vyrobený z hliníku a díky odpružení všech kol kočárek M.2× zajišťuje optimální jízdu pro dítě i rodiče. M.2× splňuje normu EN 1888–2. S

edací část unese až 22 kg.

Hluboký díl M.2×(není součástí – dokupuje se zvlášť jako volitelné přís­lušenství)

Hluboký díl M.2× poskytne vašemu miminku veškerý potřebný komfort. Je vhodný od narození do 9 kg nebo do doby, než vaše děťátko dosáhne délky 76 cm.

Hluboký díl M.2× je pohodlný, stylový a pečlivě navržený. Lze jej snadno nasadit na rám M.2× bez nutnosti dalších adaptérů. Jeho dvouvrstvá matrace a odvětrávaná základna zajišťují mimořádnou prodyšnost.

SPECIFIKACE

Rozměry v rozloženém stavu:

  • Výška: 105 cm
  • Délka: 83 cm
  • Šířka: 50 cm
  • Přední kola: 18 cm
  • Zadní kola: 21 cm

Rozměry ve složeném stavu:

  • Výška: 70 cm
  • Hloubka: 32 cm
  • Šířka: 50 cm

Hmotnost: 7,5 kg

Dotaz k produktu Kočárek MAST M.2x Granite