Geuther Zábrana do dveří Easylock 68 - 76cm

Geuther Zábrana do dveří Easylock 68 - 76cm

Zařazení: Zábrany do dveří, na schodiště
Výrobce: Geuther
Kód: GEU2791
EAN: 4010221082699
Záruka: 2 roky

Expedice: momentálně vyprodáno

2 090,- Kč včetně DPH

Zábrana do dveří Easylock 68 – 76cm
Jakmile vaše děti začnou lézt, chtějí začít zkoumat své prostředí. V tak nízkém věku však ještě nedokáží rozpoznat a správně posoudit nebezpečí. To může často vést k drobným, ale i vážnějším nehodám. Aby si děti mohly užívat bezstarostné objevování světa kolem sebe, je třeba přijmout správná opatření, aby jejich prostředí bylo bezpečné. 

Zábrana je vhodná pro každodenní použití a různé šířky průchodu. Snadná a rychlá montáž bez vrtání. Vysoká ochrana dveří. Zábrana má dvoustupňové bezpečnostní zavírání, které dospělá osoba otevře jednou rukou. Dá se otevřít v obou směrech. V případě potřeby lze namontovat dveřní zarážku (součástí dodávky), díky které lze zábranu otevřít pouze jedním směrem. Od úhlu otevření cca 100° se otočná brána zaaretuje. Rukojeť je vyrobená z plastu, která se snadno čistí a dezinfikuje, 

Vyrobeno v Německu z masivního buku a práškově lakovaného kovu (trvanlivý, odolný proti poškrábání, nekorozivní). Všechny použité barvy a barviva jsou odolné vůči slinám, jsou bez škodlivin a splňují vysoké standardy požadované pro hračky a dětské výrobky. Testováno TÜV: TÜV Thüringen testoval stabilitu, odolnost a chemické složení a udělil certifikát GS.

Podrobnosti:
 – doporučení: do 24 měsíců
 – montáž: bez vrtání
 – materiál: kov, dřevo

Dotaz k produktu Geuther Zábrana do dveří Easylock 68 - 76cm