Geuther Schodišťová zábrana 95 - 135 cm, white wood

Geuther Schodišťová zábrana 95 - 135 cm, white wood

Zařazení: Zábrany do dveří, na schodiště
Výrobce: Geuther
Kód: GEU2735 WE
EAN: 4010221082859
Záruka: 2 roky

Expedice: 2-3 pracovní dny

2 690,- Kč včetně DPH

Schodišťová zábrana 95 – 135 cm
Jakmile vaše děti začnou lézt, chtějí začít zkoumat své prostředí. V tak nízkém věku však ještě nedokážou rozpoznat a správně posoudit nebezpečí. To může často vést k drobným, ale i vážnějším nehodám. Aby si děti mohly užívat bezstarostné objevování světa kolem sebe, je třeba přijmout správná opatření, aby jejich prostředí bylo bezpečné. 

Tato zábrana je bezpečná díky montáži na stěnu nebo zábradlí a umožňuje bezbariérový průchod. To znamená, že není o co zakopnout, díky čemuž je zábrana obzvláště vhodná pro ochranu horní části schodiště. Malá vzdálenost mezi příčkami pouhých 5,4 cm a zaoblené plochy zabraňují nechtěnému skřípnutí nebo zachycení. Zaručuje bezpečné držení a je extrémně robustní. 
Montáž zábrany je rychlá a snadná. Jedna strana zábrany je připevněna ke zdi vrtáním. Druhá strana je pevně připevněna k zábradlí pomocí dvou pevných svorek, které jsou součástí balení. Ty jsou vhodné pro tyče o průměru 1,5 – 8 cm a vzdálenost mezi tyčemi do 21 cm. 

Zábranu lze otevřít v obou směrech a snadno a bezpečně zaklapne. Dospělá osoba zábranu otevře jednou rukou (2stupňové bezpečnostní zavírání). Při použití v horní části schodiště však důrazně doporučujeme, aby se zábrana vždy otevírala směrem od schodiště, aby se minimalizovalo nebezpečí.

Zábrana je vyrobena z masivního buku. Dostupná také v přírodní a černé barvě.

Bezpečnostní zábrana je certifikována podle EN 1930:2011 a EN71. Jsou to nejpřísnější a nejnovější evropské normy. Všechny použité barvy a barviva jsou odolné vůči slinám. Jsou bez škodlivých látek a splňují nejvyšší standardy požadované pro hračky a dětské výrobky. 

Dotaz k produktu Geuther Schodišťová zábrana 95 - 135 cm, white wood