Bambino Mio Revoluční Baby Laundry Cleanser 750g

Bambino Mio Revoluční Baby Laundry Cleanser 750g

Zařazení: Praní, dezinfekce
Výrobce: Bambino Mio
EAN: 5060003103288
Záruka: 2 roky

Expedice: 2-3 pracovní dny

239,- Kč včetně DPH

Přírodní namáčecí a prací prostředek na prádlo, šetrný k pokožce a životnímu prostředí vašeho dítěte. Perfektní pro použití s látkovými plenkami a nezbytný při jejich praní. Nové ekologické balení.

Baby Laundry Cleanser je jedinečný produkt. Je to první desinfekční prostředek, který je příznivý pro jeho uživatele, je absolutně neškodný vůči životnímu prostředí a schopný biologického rozkladu. Je antibakteriální a během praní má schopnost likvidovat chorobopolodné zárodky, plenky vyčistí, osvěží a zbaví zápachu. Zároveň také zmírňuje potřebu plenky vyvařovat či předem namáčet.

  • Perfektní pro čištění Revolučních opakovaně použitelných plenek, boosterů, učících a koupacích kalhotek při nízkých teplotách. Skvěle funguje také na povlečení, oblečení, ručníky a oblíbené hračky.
  • 100% jemný – bez barviv, enzymů, syntetických parfémů nebo optických zjasňovačů a jiných chemikálií, které naleznete v běžných pracích prostředcích.
  • Přírodní a nebiologické (bez enzymů). Vyrobeno z rostlinných a minerálních složek.
  • Účinný na skvrny a pachy i při nižších teplotách.
  • Biologicky odbouratelný – pomáhá chránit naše životní prostředí.
  • Ideální pro novorozenou jemnou pokožku a je vhodný pro všechny typy pleti.
  • Tento výrobek je vegansky přátelský a není testován na zvířatech.

Přidejte 3 odměrky do zásuvky pračky spolu s nebiologickým pracím prostředkem, aby vaše prádlo (a naše planeta) bylo šťastné. Obsahuje 750 g, které vydrží až 50 praní. Hmotnost balení: 0,715 kg. Rozměry: 17.1cm x 12.5cm x 5cm

Složení: Sodium Sesquicarbonate, Sodium Carbonate Peroxyhydrate, Sodium Dodecylbenzene Sulphonate, Tetra Acetyl Ethylene Diamine

Dotaz k produktu Bambino Mio Revoluční Baby Laundry Cleanser 750g